Personuppgifter/GDPR


Nestor förlag följer GDPR

Nestor förlags integritetspolicy och riktlinjer för behandling av personuppgifter.

Nestor förlag värnar om den personliga integriteten och vill att kunder skall känna sig trygga när de anförtror Nestor förlag sina personuppgifter. Vi följer därför lagar för att skydda den personliga integriteten, regler för banksekretess samt regler för den praktiska hanteringen.

GDPR- nyhetsbrev

Vi använder mailchimp för att för våra utskick av nyhetsbrev. När du registrerar dig sparas ditt namn och din mailadress. Vi skickar ut mail ca en gång i månaden och lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig. En länk om avregistrering finns i varje utskick och vi kommer då inte att kontakta dig igen. De personer som får våra utskick har själva registrerat sin mailadress eller gett oss samtycke att göra det.

GDPR- webshop

Vid köp i webshopen använder vi woocommerce och där registreras ditt namn, adress, mail och telefonnummer.  Nestor förlag behandlar personuppgifter endast för särskilda och uttryckligen angivna ändamål. Exempelvis behandlas personuppgifter för att kunna handlägga och registrera köp av varor och tjänster. Jag raderar ordrar från min webbplats direkt efter att varan är betald och skickad. Inga uppgifter lämnas ut och du har enligt personuppgiftslagen/GDPR rätt att veta vilka uppgifter jag har om dig.

GDPR- marknadsföring

Vi använder google analytics som samlar information om våra läsare. Google Analytics informerar om hur många besök Nestor förlag har varje dag, hur många av dessa som är unika besökare, varifrån besöken kommer, vilka trafikkällor som driver mest trafik, hur lång tid besökare spenderar på sidan, hur många sidor besökaren tittar på i genomsnitt mm.  Vi kan genom verktyget exempelvis läsa in ålder, kön och geografiskt område på våra läsare. Informationen lagras i 26 månader. Detta för att hitta rätt målgrupp när det kommer till annonsering. Vi använder också annonsering via facebook där vi använder facebook pixel. Facebook pixeln  hjälper oss att spåra, mäta och optimera våra annonser.

Övrigt

Du har rätt att återkalla ett lämnat samtycke. Nestor förlag kommer i så fall inte att behandla ytterligare personuppgifter eftersom samtycke är en förutsättning för behandling av personuppgifterna. Du som kund har alltid rätt att begära de personuppgifter som Nestor förlag har. Kontakta oss på jessica(@)nestorforlag.se

Tillgång till personuppgifterna

Dina lämnade uppgifter hanteras endast av Jessica Hjert Flod och lämnas aldrig ut till annan person. Nestor förlag använder mailchimp, woocommerce, izettle, google analytics och facebook pixel där uppgifter samlas och sparas. Samtliga parter har avtal som innehåller bestämmelser om sekretess och säkerhet vid behandling av personuppgifter.

* I samband med din beställning av varor/tjänster eller registrering för nyhetsbrev godkänner du att Nestor förlag lagrar dina uppgifter för att fullfölja mina åtaganden gentemot dig som kund.

%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan (eller scrolla vidare) så samtycker du till detta.

Stäng