skrivterapi

Skriv dig fri!

Terapeutiskt skrivande passar dig som vill hitta tillbaka till dig själv, för dig som har något att bearbeta men kanske inte vet hur. Genom skrivandet kan du lära känna dig själv, hitta ord för dina känslor, vare sig de är bra eller dåliga. De flesta människor har upplevt svåra perioder i livet och vare sig det är trauma, mobbning eller sjukdom du varit med om så kan skrivandet hjälpa dig. Låt därför inte dina dåliga minnen skrämma dig utan tillåt dina erfarenheter att göra dig starkare. Skrivandet ger dig frihet, autonomi och styrka och kan hjälpa dig läka dina sår och sätta ord på dina känslor. 

 

"You always have the pain, so you might as well use it!"

Jag tror att alla har en historia att berätta, och att man genom att dela med sig inte bara hjälper andra utan också sig själv. Men i skrivterapin finns inga krav eller måsten, du behöver varken berätta eller visa upp vad du skriver om, om du inte själv vill. Skrivandet är helt till för din egen skull, för du ska kunna bearbeta och reflektera över både händelser och känslor.

"Trough writing, suffering can be transmuted into art"

Jag vill visa dig att det går att bli fri från ångest, demoner och negativa känslor. Nej, skrivandet kan inte få det att försvinna helt men skrivandet kan få dig att ta makten över ditt mående och ditt förflutna. Kika in i vår webbshop för att hitta kursen som passar dig!

"Writing. A gift that comes to us. A gift we give ourselves. A gift we give to others"

Vill du veta mer? Anmäl dig nedan.

Jag vill veta mer om skrivterapi

* indicates required

Om mig:

Jag har skrivit hela mitt liv men efter att min dotter föddes 2006 blev skrivandet mitt enda andningshål. 2013 publicerades min första bok "Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden" och enligt mig var det skrivandet  av den boken som hjälpte mig att hitta ut ur min depression.

Jag började blogga samma år och det vardagliga skrivandet har hjälpt mig att sätta ord på mina tankar och känslor. Det har hjälpt mig att få en bättre förståelse för mig själv. Jag vill nu hjälpa dig att läka på samma sätt.

För att kunna vägleda dig har jag inte bara med mig mina egna erfarenheter utan har också gått utbildningen Writing for healing på Therapeutic writing institute och har vägledarutbildningen Write your self. Jag är även utbildad beteendevetare och har flera års terapuetiskt arbete bakom mig.

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan (eller scrolla vidare) så samtycker du till detta.

Stäng