Om Nestor förlag


Nestor

Välkommen till Nestor förlag & Föreläsning!

Nestor var en kung inom den grekiska mytologin, han var aktad för sin visdom och vältalighet. En nestor brukar ses som den äldste och mest vördnadsvärde inom en viss krets eller ett sällskap. Nestor förlag hoppas kunna bidra med både visdom och vältalighet.

Företaget startade 2013 med syfte att göra psykisk ohälsa mer pratbart. Vi vill medverka till ett öppnare klimat och bättre förståelse i ämnet. Företaget hoppas kunna sprida kunskap och ge en insikt kring hur det är att leva med psykisk ohälsa.

Företaget vänder sig både till yrkesverksamma och drabbade.

BLOGG

Många med psykisk ohälsa känner igen sig i mina blogginlägg och säger sig få en förklaring och en större förståelse för sitt mående. Föreläsningar och blogginlägg kan även sprida kunskap till anhöriga och till dem som vill få en inblick i hur det kan vara att leva med psykisk ohälsa. I min blogg skriver jag mycket om mina erfarenheter av både ångest och ADHD. Men jag delar också med mig av känslor, tankar, dikter och vardagsbetraktelser mellan familjeliv och företag.

FÖRELÄSNINGAR

Nestor förlag arbetar med föreläsningar baserade på egna erfarenheter varvat med forskning och fakta. Vi kan även bygga upp föreläsningar utifrån ert intresse. Kontakta oss för en offert, jessica@nestorforlag.se

SHOP

I vår webshop hittar du företagets böcker, e-kurser och biljetter till aktuella föreläsningar.

FÖRLAG

Nestor förlag är ett fristående förlag grundat av Jessica Hjert Flod 2013. Förlagets böcker inriktar sig på psykisk ohälsa i olika former. Förlagets första bok ”Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!” kom ut i Oktober 2013 och blev till som ett resultat av det jag själv saknade i början av mitt föräldraskap -någon som inte förminskade mina upplevelser eller känslor och som vågade uttrycka att livet som småbarnsförälder suger då och då.

Förlagets andra bok ”Annas oroliga mamma” kom ut i Oktober 2014 och är en berättelse om ångestsyndrom som vänder sig till barn. Texten i boken riktar sig i huvudsak till föräldrarna som med hjälp av bilderna kan diskutera ämnet med sina barn. 2017 förväntas vi kunna publicera en magisteruppsats i Kriminologi, med inriktning på ADHD, kriminalitet och självkänsla.

BOKUTGIVNING

Vi tar emot manus på området psykisk ohälsa och publicerar böcker i e-boksformat. Följ ovanstående länk för mer information.

Skrivterapi

Mer information inom kort…

Du vet väl att det går att följa våra blogginlägg? Skriv in din mailadress längst ner på vår sida. Du kan även följa oss på facebook, twitter och instagram under namnet nestorforlag.

NestorLOGOliggande